Seittemäs osa JA osan lopussa on perijä-äännestys. Eli kommentteihin vaan lemppari! En nyt älynnyt miten se galluppi laitetaan, ku unohdin käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jaarittelut loppui nyt ja vuorossa seitsemäs osa. Välillä ehkä vähän tylsä....

 

-----------------------------------------------------------

 

Iltauintia. Ainoa aika, kun sai olla rauhassa.

*Puli puli*

--------------------------------------------------------

"Hyvää koulupäivää rakkaat", Kate hyvästeli lapsensa. Tänään olisi vapaapäiväkin, joten Kate saisi kauan havittelemaansa omaa aikaa.

Ensin hänen oli pakko siivota paikat. Jos kaikki on sekaisin, ei pysty rentoutumaan.

"Mm, laittikokista. Täydellinen päivä", Kate sanoi ja istahti tuolille.

"Hohhoijaa", Kate huokaisi ja istui opiskelemaan ruoanlaittoa. Vapaa-aika ei enää ollutkaan niin kivaa, kuin se oli aamulla tuntunut.

Telkkaristakaan ei tullut mitään ja Kate harrasti kanavapujottelua. *huoh*

"Pakko saada jutella jollekin", Kate ajatteli. "Hei, tästä saat pikkasen tippiä", Kate sanoi siivojalle hitaasti, jotta siivojatyttö olisi talossa kauemmin ja antoi euron kolikon.

"Ai että on postikin jo tullut" "Ei tätä vapaapäivää kestä kukaan!!!!!", Kate huusi ja repi laskut rikki. Voi pikku viatonta postilaatikkoa, kun joutui kuuntelemaan tälläistä!

"Rakas, sinä tulit jo!", Kate huudahti ja halasi juuri koulusta tullutta, hämmentynyttä Pierreä. "Öh joo, olin vaan koulussa", Pierre vastasi .

"Steph rakas, älä enää ikinä jätä minua yksin", Kate huudahti ja alkoi kutittamaan Stephia. "Äiti, ootko okei?" "Kyllä, nyt kun te tulitte", Kate sanoi onnellisena. (ja haisevanaXD)

Kate varmisti vielä, että Sebkin oli tullut ja tunsi olonsa taas mukavaksi.

"Äiti, päivänvarjo sytty tuleen!!!!", Pierre huusi terassilta. "Joo se sammuu kohta, ku sataa", Kate vain tokaisi.

"Tein teille ruokaa", Kate julisti. Hän ei enää osannut käyttäytyä luonnollisesti lasten kanssa. Sen taidon hän vain oli jotenkin menettänyt menettäessään Armaksen. "Joo, hyvää soppaa on!", Seb kehui.

Iltapäivällä sateen lakattua koko perhe leikki yhdessä vesisokkoa. "Mun pitäis nyt mennä", Steph sanoi ja lähti sisälle. Muut jäivät vielä pelaamaan ja perinteisesti kiusaamaan pikkuista Sebua!

"Onko treffipalvelussa? Mä haluaisin sellasen ennustajan kotikäynnille"

"Päivää, olen Stephanie Remes", Steph esittäytyi. "Haluaisin treffiseuraa, kiitos" Steph halusi kovasti ikäistänsä seuraa ja oli sitä mieltä, että kaikki hänen luokkalaisensa tytöt olivat täysiä lissuja.

Taivaalta tipahti juuri se poika, jonka Armas oli nähnyt lähikaupassa muutama vuosi sitten.

"Aaro Antikainen", poika esittäytyi. Steph jäi sanattomaksi. Aaro oli niin komea. "Joo, tuu eka yhteen paikkaan", Steph pyysi ja Aarohan tuli!

Se "paikka" oli meikkausoöytä. "Mä vaan meikkaan sua vähän", Steph totesi. After makeup: "No muutitko jotain tosi radikaalisti?"

"En muuttanut mitään", Steph sanoi ja muiskautti Aaronille suudelman.Aaron="punastus" "En haluis, mutt on pakko jo mennä", Aaro sanoi oikeasti harmissaan "Joo ei se mitään. Nähään taas joskus!", Steph vastasi.

-------------------------------------------------------

Aamulla:

"Äitiii!, mulla on nälkä!", Seb huusi keittiössä.

"Tässä on muroja, en ehdi nyt laittaa mitään parempaa", Kate sanoi ja antoi Sebulle annoksen.

"Noh, mitäs teitte eilen?", Kate kysyi uteliaasti. "En....mitään", Kate sanoi nopeasti. "Aha, minä taas keskityin kouluprojektiini, se on tosi mielenkiintoinen", Pierre totesi. Välillä Stephiä ärsytti veljensä nörttimäinen käytös, mutta tiesi, että Pierre osasi olla myös sellainen poika, jota kukaan heidän perheestään ei ollut nähnyt.

"Arvaa mitä Steph?", Seb kysyi pihalla ennen kouluunlähtöä. "No mitä pikkuvelikulta?", Steph vastasi hellittelevästi.

"Minä näin sinut ja sen Antikaisen pojan tossa aulassa eilen ja näin mitä te teitte!!", Seb huusi. Steph perääntyi kauhuissaan pari askelta. Hän oli luullut, että kaikki nukkuivat jo.

"Ei me mitään tehty, se vaan autto mua läksyissä", Steph säikähti. "No joo niin varmaan", Seb sanoi. Kuka oli tämä pikkuvintiö, jota Steph oli luullut äärimmäisen kiltiksi pikkupojaksi?

"Ja mä aoin kertoo kaikille!", Sebastian huusi ja lähti karkuun siskoaan. "Et tasan sano mitään, tai saat köniin!", Steph huusi myös ja lähti juoksemaan veljensä perään.

"Näin teen jos kerrot", Steph sanoi ja irvisti veljelleen. "Okei mä uskon", Seb sanoi arasti ja lähti kohti bussia.

Steph katseli vielä Aarolta saamaansa ruusua ennen kuin meni bussiiin.

"Onneksi tänään ei ole vapaapäivää", Kate huokaisi helpotuksesta ja meni iloisena töihin.

-------------------------------------------------------

 

"Tänään ois kiva mennä Aaron kaa rannalle", Steph ajatteli astuessaan pikkuveljensä huoneeseen, jossa Pierre oli parhaillaan tekemässä läksyjä.

"Pierr hei, voisitko tehä mun läksyt, ku haluisin lähtee rannalle enkä ehi olla siell kauaa ellen lähe heti", Steph selitti kiireesti. Pierre ojensi kätensä. "No mitä nyt?!"; Steph tiuskaisi. "Maksaa, maksaa, maksaa!!", Pierre lauleli tyytyväisenä. Steph mutisi jotain epämääräistä ja pulitti kiltisti rahat.

"Aaro, mentäiskö tänään rannalle?", Steph kysyi innoissaan puhelimessa. "Joo, mut mikä toi ääni taustalla on?"; kuului Aaron ääni puhelimesta. "Ai toi joo, Pierre se siellä vaan tuuletta pikku tienestiään"; Steph voihkaisi ja jatkoi:"Mä tuun sinne"

Steph käveli taksiin uimavarusteita perässään laahaten.

Rannalla: "Aaro mennään!!", Steph huudahti ja hyppeli rantaa pitkin. Tämä ranta ei ollut sama, millä hän ja Pierre olivat kauan sitten uineet isänsä kanssa, mutta se toi silti paljon ihania muistoja mieleen.

"Onpa lämmintä vettä", Aaro selitti, mutta Steph mietti ihan jotain muuta ja hymisi aina vastaukseksi jotain tyyliin "Joo, vähän jännää yms."

Aaro ei voinut ottaa aurinkoa allergiansa takia, mutta Steph halusi muistella rakkaimpia aikojaan Armaksen kanssa. "Steph täällä on hyvä paikka!!", Aaro huusi. Steph nousi ja lähti Aaron luo.

Aaro oli löytänyt varjoisen paikan talon vierestä. "Meillä on kotona iso kylpyamme", Aaro selitti. Steph kuunteli tätä välillä ja ihasteli Aaron kauniin harmaita silmiä. "Mull on nälkä", Steph sanoi ja silitti Aaron poskea. "Joo mull kans", Aaro sanoi ja virnisti hauskasti. Stephkin naurahti.

"Eksä ota muuta ku vettä?", Aaro kysy ihmeissään. "Joo, ootan vaan et sä tilaat eka", Steph sanoi ja hörppi vettä lasista.

Annokset saapuivat. "Oo, sä taidatkin olla joku terveysintoilija", Aaro sanoi ja veratili Stephin kala-annosta omaan pihviinsä. "Eiku mä nyt vaan satun tykkää kalasta", Steph puolusteli. "Eiku mä tykkään ku pidät huolta ittestäs", Aaro flirttaili ja sai Stephin punaiseksi. "Meiän kantsis kyll jo mennä, meinaa ku jos halutaan olla viel teitseillä", Aaro mutisi ja alkoi nousemaan. "Kyll se käy!!", Steph huudahti ja marssi Aaron käsipuolessa pois ravintolasta. Aaro oli hänen ensimmäinen poikaystävänsä, joten hän oli ihmeissään. Oliko pojan kanssa seurustelu todella tällaista? Steph oli pitkästä aikaa näin onnellinen

"Täss on mun koti!", Steph esitteli ylpeänä. Aaro nyökkäsi innostuneena.

"En haluu joutuu lähtee yllättäen, joten tässä olisi", Aaro sanoi ja otti Stephin syleilyynsä. Steph oli täysin punainen, mikä oli Aaron mielestä tosi söpöä.

Ilta alkoi jo tulla. "Oon pahoillani, mut sun pitää koht lähtee", Steph sanoi. "Joo munkin äiti venaa jo kohta", Aaro vastasi

"Mua vaan mietityttää yks juttu", Aaro sanoi ujost. "No mitä?", Steph kysyi veijarimaisella äänellä, jonka hän oli oppinut isältää. "Mä ajattelin, et voitais alkaa seurustella ihan oikeesti", Aaro sanoi. "No kyll se varmaan käy", Steph sanoi välinpitämättömästi.

"Nähdään taas", Aaro sanoi ja suuteli Stephiä.

Aaron lähdettyä Steph laittoi pystyyn hirveän metelin "OOOOOH, SE TYKKÄÄ MUSTA!!!! ME SEURUSTELLAAN!!!", Steph huusi pihalla onnessaan. Hänen oli pitänyt odottaa, että Aaro oli päässyt turvallisen välimatkan päähän. Steph ei halunnut esittää liian innostunutta.

Seuraavana päivänä Kate valmisteli Sebun kasvua. "Joo kaikki tänne ja hoidetaan nää rituaalit nyt nopeesti pois alta", Kate sanoi ammattimaisesti.

Kynttilöiden puhaltamista...

Ja tyylikäs teinipoika! Rakastan Sebastianin ja Katen silmiä. Ovat periytyneet jo pitkän matkaa..

"Hei Steph", Kate sanoi yhtäkkiä Stephin selän takana. Tyttö pelästyi.

"Onko sinulla minulle jotain kerrottavaa?", Kate kysyi virnistäen. "Ööh, ei kai mitään kummempia, paitsi sain just kympin!", Steph muka tuuletti.

Kate katsoi Stephiä tuimasti. "No okei, minä ja yks Aaro seurustellaan. Se on tosi kiva ja töissä kaupassa", Steph sanoi nolona. "Mutta sehän on tosi hyvä ja saatte kaiken tukeni", Kate tuuletti ja taputti tytärtään olalle. "Äiti, me ollaan vasta teinejä!!", Steph huusi vaivautuneesti. "No mutta kun te kaikki lähdette pian yliopistoon, niin ajattelin, että Aaro voisi tulla kanssanne!", Kate ehdotti iloisena. "Jes, mä kysyn Aarolta!", Stephanie huudahi iloisesti ja riensi puhelimen ääreen.

Ja kukas muukaan, kuin kyseinen poika, oli tuomassa shakkilautaa lahjaksi! ;D

Kate valmisteli illallista, jolloin kertoisi yliopistoonlähtöpäivän.

Munakasta näköjään :P

"Tulkaapa pöytään!", Kate huusi lapsille ja nämä lopettivat läksyjenteon.

"Eli te lähdette jo huomenna yliopistoon, Steph ilmoita Aarolle", Kate selosti. "Hei miks me ei saada kavereita Pierren kaa?", Sebs oli heti vastassa.

"Onko sulla muka joku?", Steph kysyi virne naamallaan. "Oot oikeessa", Sebastian alentui. "Pakatkaapa siis tavaranne ja muistakaa, että yliopistossa kuuluu opiskella. Ilmoitan perijästä myöhemmin", Kate sanoi ja mietti sitä kuinka vaikea päätös hänellä olisi edessään.

------------------------------------------------------------

Nyt vielä kaikkien kuvat ja häikäilemätöntä posejen testailua! Kaikki kommentoi tällä kertaa ja valitsee suosikkinsa perijäksi!!

Sebastian

Pierre

Stephanie

------------------------------------------------

ja tässä vielä kuvia Stephin faneille;D...

Vika kuva on aivan ihana<3

 

------------------------------------------------

Comments?