En enää kirjoita minämuodossa, koska se on liian vaikeaa, kun on jo aika iso perhe! ja minulla on myös uudet defaultsilmät, että jos eivät ole mieleenne, niin laittakaa siitä kommenttia.

"Sait juuri pikkusiskon, tiesitkös sitä?", kertoi Kate Pierrelle. "Sitten kun olette isompia, saatte leikkiä yhdessä!"

"Hei Kate kuule, minä lähden ostelemaan vaatteita Stephille, kun meillä ei ole pikkutyttöjen vaatteita", sanoi Armas vaimolleen. "Sehän on tosi hyvä idea, minä hoidan lapsia sillä välin ja muista, ettet saa tuhlata rahaa mihinkään muuhun", muistutti Kate vielä. Remesit olivat juuri muuttaneet pieneen Fishermans Villeen ja kylän houkutukset yllättäen houkuttivat Armasta XD.

"Hei, mä tulen illalla takaisin!", huusi Armas vielä etupihalta.

Armas oli päättänyt mennä läheiseen pikkukauppaan, sillä FM:n keskusta oli aika monen kilometrin päässä.

"Vähänkö hieno patsasmies", ajatteli Armas ja antoi jalomielisesti rahaa hopeiselle miehelle.

Nyt kun oli tultu kauppaan, niin pystyi ostamaan samalla ruokaostoksetkin. Armas sulloi korin täyteen ruokaa.

Vaatteetkin hän muisti ostaa. Tuo on mutten aika kivan näköinen poika tuo lähempi myyjä. Voipi päästä sukuunkin joskus! :)

Pitihän sitä jotain riscaabeliä tehdä ja Armas osti uuden jalkapallopelin. Katelle vain ei saisi näyttää sitä. Hehhe...

Kun Armas oli jo lähdössä kotiin, breakdancemies houkutteli hänet kokeilemaan tanssia. Siinä sitten vierähti enemmän aikaa ja kyllä Armas sitten lopulta oppikin=)

"Kyllä Armaksen pitäisi ostaa tuo uusi jalkapallopeli", ajatteli kotona jalkapalloon hurahtanut Kate.

"Hei sinä tulitkin jo, minä aloin tekemään ruokaa", sanoi Kate Armakselle. "Joo, vaatteet on kaapissa ja ruokaakin ostin", vakuutti Armas ja antoi Stephin imeä tuttipullosta. Lasten hoitaminen alkoi olla aika raskasta.

Pierre opetettiin jopa kävelemään: "Kylläpä isin poika on nopea oppimaan" "Taanko minä nyt keksin?", kysyi Pierre viattomasti.

"Olen pahoillani, mutta menen taas töihin", sanoi Armas vaivautuneesti. "Joo jätä minut vaan tähän hullunmyllyyn, olen varmaan kuollut kun tulet kotiin", Kate vastasi vihaisesti. Hänestä tuntui usein yksinhuoltajaäidiltä.

"Hmph... ei edes viitsinyt jättää ruokaa jääkaappiin", mutisi Kate ja avasi taas uuden tölkin laittikokista.

"Steph kulta, tänään on synttärit", Kate sanoi jo vähän pirteämmin. Lapsille ei kannattanut suuttua, vaikka miehen kanssa ei enää niin hyvin menisikään.:)

Stephanie sai söpöt pampulat päähänsä ja hänestä tuli muutenkin oikein suloinen.

"Katsoppa Steph, kuinka ihanan mekon isi osti sinulle", Kate lässytti pikku tytölleen. Hänen piti myöntää, että Armaksella oli hyvä maku. Katen vihreä t-paitakin oli Armaksen ostama.
 

Myös Pierrellä oli samana päivänä synttärit. Hänestäkin kasvoi oikein lutuinen poika.

Ja söpö meloniasu<3

Pierre fanitti Final Fantasya (minkä myös), joten hänen huoneensa tapetoitiin siihen tyyliin ja sängyn peitekkin oli FFVIII:stä.

"Pierre, nyt pitää mennä kouluun!", huusi Armas keittiöstä. "Ihan just", Pierre sanoi ja alkoi nousemaan.

Pierre lähti juokseman bussia päin. Tämä oli eka koulupäivä, joten häntä tietenkin jännitti.

Bussikuski hymyili ystävällisesti ja Pierre astui rohkeasti bussiin. Pierren takki sulautuu muuten hyvin bussin väriin XD

"Miten tuo poika pystyy menemään ulon tässä pakkasessa?", Armas ajatteli ja hytisi kylmissään ikkunan ääressä.

Armas otti Stephin syliinsä ja sanoi:"Steph-kulta, isä menee nyt töihin, mutta ihana lastenhoitaja jää tänne kanssasi"

Todellakin ihana. Ainakin tuo kamala irvistys jäi pahasti päälle.

Pikku-Pierren eka koulupäivä oli mennyt hyvin ja hän oli saanut paljon kamuja!

"Taas ne typerät rakit ovat touhunneet takapihalla", Kate mutisi ja laahusti loskassa.

Naapurin inhottavat koirat olivat taas keksineet mukavan leikin Remesten pihalla. "Tääki ois kyll Armaksen homma", Kate valitti.

Katen ollessa pihalla lapiohommissa, Pierre viihdytti vanhempiensa töistä tulleita vieraita. Häntä ei olisi uskonut niin nuoreksi. "Pierr, tuu tekee lumppariukko isin kaa!", huusi Armas eteisestä ja Pierre lähtikin heti pihalle.

"Tehään tästä sit ihan normiukko", Pierre pyysi ja katsahti edessään olevaa lumiukkoa, jolla oli pirunsarvet. "*Köh köh, joo se nyt oli vähän huono päivä", vastasi Armas nolona.

"Steph nukkuu ja pojat leikkii pihalla, eikä kukaan oo mun kaa..", Kate valitti olohuonessa ja katsoi jotain niistä lukuisista malli-ohjelmista.

Jonkun piti siivota ja koska Kate oli ainut sillä hetkellä kykeneväinen, joutui hän siivouspuuhiin. "Kohta en kyllä jaksa yhtään enempää.. ja nyt jää loppuratkaisu näkemättä. Mun on pakko saada tietää kuka tippuu", huokaisi Kate siivotessaan päivällisastioita pöydästä.

"Miks mun pitää aina aiheuttaa vaan sotkua?", mietti Kate, kun nousi epäilyttävästi vessanpöntöltä.

"Hei Kate, viitsisitkö siirtyä, ku minä ja Pierr käytiin kaupassakin", huusi Armas. Häntä ärsytti se, että Kate oli kokoajan tiellä ja valittamassa miesten ja naisten töistä. Ostosten päästyä jääkaappiin, hän ja Pierre kuitenkin auttoivat väsähtäneen Kate-paran omaan sänkyynsä.

Kate sai itsensä koottua ja huomasi onnekseen, että rasittuneisuus johtui raskaudesta.

"Anteeksi, kun olin vähän ärtsy...", pyyteli Kate Armaskselta, joka hipelöi vaimonsa mahaa aivan onnessaan. "Joo, ei se mitään, kyll mäki voisin huonosti jos mun sisällä ois joku nelikilonen", Armas vastasi ja naurahti: "Oot ihana, etkä sä kyll oikeesti mitään pahaa tehny". Kate tuli onnelliseksi tästä. Hän oli jo luullut avioliiton olleen huonossa jamassa.

Aviopari meni nukkumaan onnellisen illan päätteeksi.

---------------------------------------------

Aamulla:

"Steph, turhaan rääyt, nyt on lautsi eikä tartte mennä kouluun. En mä lintsaa...", Pierre sanoi siskolleen. "Tahtoo isin!!!", Steps huusi kovaa ja Pierre juoksi pois, ettei tärykalvot menisi.

"Taidan mennä viel nukkuu", Pierre ajatteli ja katsoi, kun aurinko vasta alkoi nousemaan ison vuoren takaa, joka oli Fishermans Villen keskellä.

(Anteeks, ku on seinät alhaalla) ".......eli siis...EIKÄ!!!!! ei....tulen sinne...minä haluan..", Kate puhui puhelimessa ja kyyneleet tulvivat hänen silmiinsä. Kate ei ollut huomannut sohvalla torkkuvaa Pierreä.

"Äiti, miksi itket?", kysyi Pierre aina niin uteliaana äidiltään. "Ei mitään, kaikki on hyvin..", yritti Kate sepittää pojalleen, mutta kun näki Pierren ilmeen, joka ei hyväksyisi minkälaista tahansa selitystä, hänen oli pakko luovuttaa. "Öm.. sinä tiedät, että mummisi, vaarisi ja isomummisi asuvat Kaunialassa, siis siellä missä on sota", Kate alkoi selittämään. "Ahaa", sanoi Pierre ja oli vielä ihan kysymysmerkkinä. "Noh, sinne heitettiin ydinpommi, eikä kukaan......selviytynyt", sai Kate änkytettyä ja hänen silmänsä alkoivat kostua. Pierre käveli hiljaa pois. Kate oli päättänyt, että selviäisi tästä vahvana, eikä antaisi minkään pilata perheensä iloa.

Ne ihmiset, jotka hän oli aina halunnut nähdä, se mummo, josta luokkatoverit niin paljon puhuivat ja se vaari, jonka kanssa hänen oli kuulunut kalastaa ja ajaa motocrossia. Heistä ketään, ei hän näkisi....ikinä, eikä koskaan. Pierre oli herkkä poika ja suuret kyyneleet vierivät äkkiä hänen poskilleen. "Mutta...", hän kuiskasi itselleen. Vaikka hän ei ollut tuntenut heistä ketään, tunsi hän silti suuren menetyksen tunteen.

"Steph, nyt on mummi ja vaari lähteneet pois", kuiskasi Kate myös Stephille. "Kuka on mummo ja tuka on vaali?", kysyi Steph niin aidosti kuin kukaan ihminen voi kysyä. "Voiko niitä työdä, tillä minulla on nänkä?"

Steph ei älynnyt mitään ja oli onnellinen itsensä. Armaskaan ei välittänyt paljoa, sillä eihän hän ollut tavannut vanhapari Remestä, kuin kerran. "Tänään vietetään Stephin synttäreitä, onneksi olkoon!", huusi Armas ja lennätti pikku synttärisankaria huoneen läpi.

Pierrekin oli jo juhlamielellä ja kannusti siskoaan puhaltamaan kynttilät.

Stephanie sai söpön farkkumekon ja pinkin paidan ja hänestä tuli aika söpö!

Katen mahakin kasvoi samana päivänä paljon. "Laitetaanpa hienot astiat synttäripöytään", ajatteli Kate ja etsi mummon perintöastiastoa.

Turha kuva ja vähän kaukaa otettu, mutta Pierre on söpö, kun pesee itseään vedettömässä altaassa.<3

Stephistä kasvoi samanlainen siivousinoilija, kuin äidistään. Omia taaperoroiskeitahan nuo tosin olivat :D

Steph ja Pierre pitivät toisistaan paljon ja leikkivät paljon yhdessä. Stephin huoneen iso sänky olikin mitä paras trampoliini.

Kate oli vallannut Pierren FF-huoneen ja synnytys alkoikin siellä. "Armas, se syntyy!!!", Kate huusi, mutta turhaan. Armas oli töissä.

"Ei sitten.. *epämääräistä muminaa* Kate laittoi kädet mahansa päälle ja yritti estää kauheata kipua.

Kaikki vaivannäkö palkittiin, kun hän sai käsiinsä vaalean poikavauvan. "Sebastian, mahdut vielä hyvin taloomme", Kate sanoi pikkuiselle ja nosti sen ylös Leijonakuningas-tyyliin.

"Onko se poika?", kysyi Pierre, joka halusi jo nukkumaan omaan sänkyynsä. "On se, ja se muuttaa kanssasi tähän huoneeseen" "Saatte jakaa sen poikien kesken", hymyili Kate ja ilahtui kovin siitä, että koko perhe oli pian päässyt menetyksen yli. Häntä itseäkään ei enää masentanut niin paljon. Lapset ja Armashan olivat kokoajan hänen tukenaan. "Mutta pitää rakentaa väliseinä!", Pierre pamautti ja Kate havahtui ajatuksistaan "Katsotaan nyt..."

Talvikin alkoi jo lähtemään ja tekemään tilaa kesälle ja sitä ennen keväälle. Merkkinä siitä oli luotettavasti Pierren ja Armaksen sulaneet lumiukot. Pian alkaisi kevät ja uusi aika.

----------------------------------------------------------

 

Done!!! Vaikka olin tehhyt koko osan valmiiksi muualla, sen tänne laittaminen vei sikamaisen kauan aikaa....